ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτόπουλο με Ουίσκι
Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι της αρεσκεία σας.
Προβλέψτε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες.
Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα.
Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά.
Σερβιριστείτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.
Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι.
Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές.
Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσιμο του ψοτόπουλου.
Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία.
Μετά από ένα κετα.. όχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάτνων...
Kλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο,ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο απ την άλλη, καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα 'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα.
Νυστε, λυστε ψήστε το κουφόλουπο για μίση φώρα ακόμα.
3 λοτήρια αρφότερα ....
Ζαμέψτε το γατόπουλο από χάμω, ( έπεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο.
Φτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας.
Mην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά είμαστε άδω μάτω, απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι.
Την επομένη μέρα, πάρτε ένα αλκα σελτζερ.
Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζίνα...
Η φωτό είναι ευγενική χορηγία του tanzgarnele.blogspot.com/
9 σχόλια:
Με βοτκα γινεται;;;
Χχαχαχαχα καλο, πολυ καλο....
Καλο μηνα.
Ειχα βαλει τον ΠΑΟ 2 με την Ανορθωση και μ εκαψε. Εδω που τα λεμε οτι κι αν εβαλα φετος μ εκαψε... Αντε να δουμε)
Να το χομε ραμινάρει το τοκόπιλο πρίν ή εξαδιαιρέτου το βουτάμε απ' το κλαπάκι της κουζ..χικ.....ζζζ..
Κρίμα ήρθες δεύτερος,
την έχω διαβάσει από τον ίδιο τον συγγραφέα την συνταγή, τον Dim
καλό βράδυ και φάε κάτι ελαφρύ
Ασημώνη...σαφώς και γίνεται με βότκα και με τσίπουρο και με ότι τραβάει η όρεξη σου, μαγιονέζα να έχεις και η συνταγή θα πετύχει 100%
Μανιταράκι...μάλλον καθώς διάβαζες τις οδηγείες ξεκίνησες τα ουίσκια??? Αντε γεία μας, χικ.
Απατεώνα...ευχαριστούμε για την ενημέρωση, όταν περάσεις άπό το διάβασμα στην πράξη φώναξε με να πάρω κανα μεζεδάκι.
Burbon ήτανε;
Και malt να βάλεις καλό θα γίνει, καλή παρεά να έχεις και δεν θα πεινάσεις ποτέ!
με το πρωτο ποτηρι της συνταγής, φέσι θα 'μαι
άσε, που θα κοιμωθώ στο ταπωμα και τεμα, ξαψε ρεβς με :ΡΡ
χαχαχα !!! Αφου σε πειραζει το μαγειρεμα τι ...το πινεις ;
.....καλο πολυ καλο !!!!
Χικ. Ωραίο κείμενο πράγματι.
(Χικ)
Δημοσίευση σχολίου